Genom ett samarbete med försäkringsbolaget If är nu Sundbybergs Båtklubb klassificerad som en säker hamn.

Säker Hamn är en trygghetscertifiering från If. Du som har båten liggande här har dubbla anledningar att glädja dig.

Tack vare det skadeförebyggande arbetet som hamnen och medlemmarna gör minskar risken för skador avsevärt. Dels har hamnens säkerhetsarbete resulterat i en båtplats som är tryggare än genomsnittet, och dessutom får du 25% rabatt på If:s båtförsäkring plus upp till 20% samlingsrabatt om du väljer att samla dina försäkringar hos If.

Kontakta If på 0771-655 655 eller gå in på www.if.se/sakerhamn för att läsa mer. På www.if.se/sakerhamn kan du också ladda ner If:s säkerhetshandbok för båt.