Så var det dags att stänga ned vår klubbholme Kolfatet säsongen 2018. Ja nu börjar båtsäsongen 2018 närma sej sitt slut och det är åter dags att stänga vår klubbholme i Saltsjön, Kolfatet för detta år.

Kolfatet ligger rakt öster om Grinda, vilket betyder ca 28 distansminuter nordost om Sundbyberg. Positionen är Latitud 59 grader 25,0 minuter Nord och Longitud 18 grader 39 minuter Ost.

Lördagen och söndagen 15 – 16 september

För dej som är ny klubbmedlem är detta ett mycket bra tillfälle att lära känna de andra medlemmar i klubben och bli en del i dess verksamhet.

Kolfatet ser många av oss som klubbens pärla i Saltsjön. Holmen ligger skyddad i en flad omgiven av andra öar där du kan ro ut med klubbens eka för att fiska.

Räkna med en del arbete på stängningen, men självklart också en massa goda skratt och salta bad för den hugade. Klubben bjuder på lunch på bryggan på lördag och söndag samt en trevlig middag på lördag kväll.

Du anmäler dej till denna öppning på anmälningslistan i BAS d.v.s. samma inloggning som för bokning av nattvakt, sjösättning mm.

Hjärtligt välkomna!
Stefan Mähl