Klargörande: Ett olyckligt ordval gjorde att man tidigare kunde tolka skrivningen som att SBK gjort en upphandling av dessa tjänster och förordar en specifik leverantör. Detta är inte fallet, utan på Kenth Wegefors fråga har styrelsen accepterat att han, i egenskap av mångårig klubbmedlem, exponerar sina tjänster mot klubbens medlemmar.

Kenth Wegefors är Båtmotormekaniker yrkesmässigt och har i många år drivit sitt företag i Slagsta marina, söder om stan.

Kenth är mångårig medlem i SBK och styrelsen har nu beslutat att låta honom, att på yrkesmässig basis, vara SBKs medlemmar behjälplig med motorkonservering och andra tekniska frågor i samband med torrsättningen 2017.

Är detta något för dej – så tar du kontakt med Kenth och gör nödvändiga överenskommelser:

Slagsta Allservice AB – org.nr 556527-2712
Kenth Wegefors
slagstaservice@msn.com

*************************************************

En hälsning från Varvschefen:

Hej alla båtägare
Nu börjar årets båtsäsong lida mot sitt slut och det är snart dags för första torrsättningen, helgen 7-8 oktober. Inför detta så skall bockar och täckmaterial som vanligt tas bort från V2 och placeras på V1. Detta för att underlätta så att man kommer förbi med båtvagn och traktor.

Tack på förhand
Jan Ekström/Varvschef

PS
Glöm inte att sätta upp er på någon av de 6 datum som gäller för torrsättningar i BAS.
DS