ann-wahlgrenAnn Wahlgren

Ordförande

Har varit medlem i båtklubben sedan cirka 20 år tillbaka och under de senaste nio åren varit ordförande. Jag bor i Sundbyberg sedan många år och trivs utmärkt med småstaden som håller på att utvecklas till en något större stad med stort behov av att även bevara verksamheter såsom Båtklubben för lång tid framåt. Har tidigare haft en Carvelle 33 tillsammans med mitt ex. Är just nu mellan två båtar. Har sökt ny båt men inte funnit något passande för min nuvarande livssituation.

Jag har tidigare jobbat som teknisk chef i Ekerö kommun och som tekniska direktör i Danderyds kommun och för närvarande jobbar jag i eget företag som konsult inom offentlig och föreningsverksamhet. Jag har tre vuxna barn och två barnbarn.

ann.wahlgren@procuri.se

********  Vakant – Kassör  ********

SBK Foto Anders LennerdahlAnders Lennerdahl

Sekreterare samt Kontaktperson till Klubbmästeriet och Kajaksektionen

Gillar föreningslivet och att i det ha ett gemensamt intresse att samlas kring. Har haft båt sedan 1992 och tänker fortsätta med det ett långt tag framöver. Bor sedan 2017 i Bromma med en son som är född -98. Men Sundbyberg kommer ändå alltid att vara hemma för mig. När jag inte arbetar eller åker båt gillar jag att idrotta i nästan alla former. Är det en boll närvarande är jag extra nöjd.

anders.lennerdahl@hotmail.com

per_hållanderPer Hållander

Ledamot – Hamnkapten

Sundbybergsbo sedan 2013, Är Sverigechef på Santa Maria gift med Camilla och har två vuxna barn samt ett barnbarn. Medlem i SBK sedan 2013 och vår båt en Carver 26 har vi haft sedan 2010. Vi tillbringar vår sena sommarsemester i Stockholms underbara Skärgård. På Helgerna vår och Höst åker vi gärna en sväng till vår klubbholme Askskäret, och vissa längre helger även Kolfatet.

Är ledamot i styrelsen och Hamnkapten sedan 2016. Är även aktiv i Askärets holmkommitté. Välkommen att vända dej till mej om du har frågor om medlemskap, vårt medlemsregister eller om kön till bryggplats.

per.hallander@santamaria.se

jan-ekstromJan Ekström

Ledamot – Varvschef

Efter att våra 2 barn flyttade hemifrån så sålde vi huset och flyttade till Mariehäll 2012. Nu känner vi att båtlivet kan prioriteras och gick med i SBK förra året. Förutom sjö och hav tycker jag om att resa och uppleva nya platser.

Till vardags så arbetar jag som försäljningsansvarig på HYDAC AB – ett tyskt företag som arbetar med hydraulik.

jancarin_ekstrom@hotmail.com

SBK Foto Jarl ÅkerlundJarl Åkerlund

Ledamot – Vaktchef

Efter nästan 30 års anställning i finansbranschen ägnar jag numera min tid åt egna projekt och uppdrag främst den finansiella sektorn. Bor med fru, dotter och hund sedan mer än 20 år tillbaka i villa i Sundbyberg. Har varit med i båtklubben sedan 2008 och båtarna har blivit större och större, numera har vi en Forbina 40 Fly från 2010 som vi nyttjar en hel del från tidig vår till sen höst.  Har tidigare aktivt arbetat i Askskärs- och Kolfatsgrupperna och ser nu att jag har tid att ägna mig än mer åt SBK inte minst i rollen som Vaktchef.

jarlakerlund@yahoo.se

mathz_angmanMathz Ångman

Ledamot – Miljöansvarig

Sunbybergsbo sedan 2013, boende nära båtklubben på Ågatan.

Båtägare i ca. 35 år, idag ägare av femte båten. Jobbar på Uppsala Kommun Skolfastigheter som områdesansvarig förskolor. Ledamot i styrelsen nyvald i år 2016 som ansvarig för miljöfrågor. Kontakt med Kommunen och medlemmar rörande miljöfrågor.

mathz.angman@gmail.com

SBK Foto Mikkel FläköyMikkel Flaekoy

Suppleant – tf. Kassör under verksamhetsåret 2017

mikkel66@hotmail.com

SBK Foto Magnus EklundMagnus Eklund

Suppleant, Medlemskommunikation, Kontaktperson till Askskärs-, Kolfats- samt Klubbhusgruppen

Efter en drygt 20 år lång ekonomkarriär i multinationellt näringsliv har jag sedan drygt 10 år landat i ett egen företagande i den lilla och nära världen. Vi har en Rospiggen 28 i familjen, som vi brukar vara ute med ca 40 nätter per säsong. Båtlivet är viktigt för oss och det känns relevant att engagera sej i båtklubben. Jag intresserar mej speciellt för frågor kring Medlemskommunikation och långsiktiga funderingar kring ”SBK efter 2019”. Familjen i övrigt består av hustrun och två hemmaboende kattbröder – Melker och Malte.

magnus.eklund62@gmail.com