Jarl Åkerlund

jarlakerlund@yahoo.se

Civilekonom med stort intresse för båtliv och andra utomhusaktiviteter. Var fram till 2016 anställd på en av de större bankerna valde då att trappa ner arbetslivet och att uteslutande ägna mig åt projekt och uppdrag jag verkligen vill jobba med.

Bor med fru, dotter och hund sedan mer än 20 år tillbaka i villa i Sundbyberg. Har varit med i båtklubben sedan 2008. Båtarna har blivit större och större, numera har vi en Forbina 40 Fly från 2010 som vi nyttjar en hel del från tidig vår till sen höst. Har tidigare aktivt arbetat i Askskärs- och Kolfatsgrupperna. Valdes in i styrelsen 2017 och axlade rollen som vaktchef. Med det engagemang och kamratskap som finns i i klubben och inte minst i styrelsen kände jag när frågan att bli ordförande dök upp, att det var dax att ta över klubban och fortsätta utveckla klubben i en positiv anda.

Bertil Israelsson

Vaktchef
bertil.israelsson@gmail.com

Har varit medlem i båtklubben i 1 år men haft båt i 6 år på annan plats. Flyttade till Sundbyberg 1983, har 3 vuxna barn, är sambo med Pia och bor numera i den centrala delen.

Jag har varit aktiv tränare, ledare, styrelseledamot och ordförande inom fotbollen under många år och trivs bra med föreningslivet. Har eget företag inom prepress sedan 9 år tillbaka.

Lena Melander Eklöf

Miljöansvarig
sifilen2@gmail.com

Jag är mer eller mindre uppvuxen i klubben. Mina föräldrar gick med i början av 80-talet och på den tiden hade vi en träsnipa.

I somras köpte familjen en fantastisk Flipper 850! Familjen består av min man Krister, våra två tonårssöner och en katt. Jag tycker om vatten i alla former men efter att ha arbetat i simhall i tio år är jag en riktig badkruka. Vi åker helst ut i skärgården och gärna så långt ut att en kan se havsbandet. Är ny miljöansvarig i klubben och till vardags arbetar jag i Kultur- och fritidsförvaltningen i Sundbyberg.

Suppleant: Vakant

Intresserad? Kontakta styrelsen

Beatrice Hübinette

Kassör
beatrice.hubinette@coor.com

Glad och energifylld Sundbybergsbo som gillar att träna Crossfit och löpning. Älskar båtlivet och kallar mig gärna för BåtBea. Hyfsat ny i båtvärlden och tar alla tillfällen som ges att åka och basta på vår fantastiskt fina klubbholme Askskäret. Är gift med Isak Hübinette. När det inte är båtsäsong går utflykterna till södra dalarna där vi gärna spenderar mycket tid i skogen och åker skidor när det finns snö.

Till vardags arbetar jag med verksamhetsutveckling på Coor, ett facility managementbolag. I SBK har jag koll på ekonomin och är klubbens kassör. Mig kontaktar du när du har ekonomiska frågor. Vi ses på sjön!

Björn H Jonsson

Suppleant
bjorn.h.jonsson@telia.com

Jag har varit Sundbybergsbo sedan 1984, och bor sedan snart 10 år med fru Karin på Ågatan. 2008 år blev jag medlem i båtklubben, och båtägare 2010. Vi är innehavare av en Yamarin BR57, som ibland tar oss till landstället på Ådö i Upplands-Bro.

Min yrkesmässiga bakgrund är ekonomichef i mindre och medelstora bolag.

Som styrelsesuppleant i Sundbybergs båtklubb hoppas jag kunna bidra med min erfarenhet från ekonomi och administration, men framför allt med engagemang i båtklubbens framtidsfrågor.

Anders Lennerdahl

Sekreterare samt Kontaktperson till Klubbmästeriet och Kajaksektionen
anders.lennerdahl@hotmail.com

Gillar föreningslivet och att i det ha ett gemensamt intresse att samlas kring. Har haft båt sedan 1992 och tänker fortsätta med det ett långt tag framöver. Bor sedan 2017 i Bromma med en son som är född -98. Men Sundbyberg kommer ändå alltid att vara hemma för mig. När jag inte arbetar eller åker båt gillar jag att idrotta i nästan alla former. Är det en boll närvarande är jag extra nöjd.

Per Hållander

Ledamot – Hamnkapten
per.hallander@santamaria.se

Sundbybergsbo sedan 2013, Är Sverigechef på Santa Maria gift med Camilla och har två vuxna barn samt ett barnbarn. Medlem i SBK sedan 2013 och vår båt en Carver 26 har vi haft sedan 2010. Vi tillbringar vår sena sommarsemester i Stockholms underbara Skärgård. På Helgerna vår och Höst åker vi gärna en sväng till vår klubbholme Askskäret, och vissa längre helger även Kolfatet.

Är ledamot i styrelsen och Hamnkapten sedan 2016. Är även aktiv i Askärets holmkommitté. Välkommen att vända dej till mej om du har frågor om medlemskap, vårt medlemsregister eller om kön till bryggplats.

jan-ekstromJan Ekström

Ledamot – Varvschef
jancarin_ekstrom@hotmail.com

Efter att våra 2 barn flyttade hemifrån så sålde vi huset och flyttade till Mariehäll 2012. Nu känner vi att båtlivet kan prioriteras och gick med i SBK förra året. Förutom sjö och hav tycker jag om att resa och uppleva nya platser.

Till vardags så arbetar jag som försäljningsansvarig på HYDAC AB – ett tyskt företag som arbetar med hydraulik.