• Vad? Sundbybergs Båtklubb deltar i Annedal 2012
  • När? 16-26 augusti varje dag mellan 12.00-20.00
  • Plats? Sundbybergs Båtklubb
  • Uppgift? Driva enklare servering, sprida kunskap om klubben samt umgås!
  • Antal besökare på utställningen? Uppskattningsvis 40-50 000

Bakgrund:

Vi kommer att delta i Bostadsutställningen Annedal 2012 under perioden 16 augusti till 26 augusti. Klubbstugan kommer att vara öppen för allmänheten under perioden mellan klockan 12-20. Vi kommer att erbjuda ”Båtmeny”, ett glas öl eller vin samt kaffe med dopp. Under utställningen kommer vi att aktivt att sprida kunskap och informera om klubben. Utställningen sker i samverkan med Sundbybergs Stad och Byggmästareföreningen. En av entréerna kommer att ligga inom båtklubbens område intill bron över till Annedal.

Ni som vill medverka och hjälpa till under mässan kan kontakta Ann Wahlgren eller Göran Höglind som har styrelsens uppdrag att ha huvudansvar för arrangemanget.

Alla är mycket välkomna att delta i bomässan och naturligtvis slinka in i klubbstugan och träffa både allmänhet och andra medlemmar!

OBS: Mer information kommer – Följ hemsidan.